Ajutor umanitar

Publicat în 6 mai 2020

În această perioadă în care solidaritatea şi altruismul ar trebui să reprezinte repere în comportamentul cât mai multor români, pentru a reuşi să menţinem un echilibru social şi economic, iniţiativa Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie de implicare în sprijinirea persoanelor vulnerabile din judetul Ilfov, prin asigurarea unei mese calde şi a necesarului minim de substanţe de protecţie, nu a rămas fără ecou.

Astfel, Federaţia Marelui Orient al României, prin Asociaţia Apolodor din Damasc, s-a alăturat demersului nostru şi a asigurat integral finanţarea acestui proiect umanitar.

Cu acest prilej, au fost identificate şi alte obiective comune ale Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie şi Federaţiei Marelui Orient al României, pentru îndeplinirea cărora urmând a fi implementat un proiect ambiţios în perioada următoare.

Mulţumim Federaţiei Marelui Orient al României pentru modul în care a înţeles să sprijine o astfel de campanie şi sperăm ca proiectele discutate să capete, cât mai rapid, contur.

Preşedinte AVAC,

Cătălin CODESCU